Уважаеми клиенти,

ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД Ви представя новата си услуга - Електронни фактури.

Тя е адресирана към всички наши клиенти, които използват карти за разсрочено плащане и предоставя възможност за получаване на електронни фактури и детайлизирани справки.

За да се включите в системата Електронни фактури на ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД трябва да подпишете анекса към Договора и да го изпратите обратно в ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД.

В чл.8 (2) от анекса ще намерите Вашето Потребителско име и служебно присвоена парола за първоначален достъп до системата.

Има вероятност при първото Ви влизане в системата Анексът към Договора да не е все още двустранно подписан. В този случай няма да имате достъп до информацията за фактурите. Системата ще Ви подкани да попълните е-mail адрес, на който автоматично да Ви уведомим за активирането на услугата.


Ето и кратко представяне на работата с услугата Електронни фактури:

a
1. Системата e достъпна на адрес https://www.lukoil.bg

2. Отваря се входната страница – виж екрана вляво.

3. За да се регистрирате и получите достъп до издадените към Вашата фирма фактури изпишете потребителското име и парола за първоначален достъп в карето за вход в лявата част на екрана.


От карето за вход в дясната част на екрана ще продължите да можете да използвате услугата Online Справки за Вашите зареждания с карти на ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД. Потребителското Ви име и парола за вход в системата за Online Справки не се променят.
b
4. При първото влизане в системата е необходимо да промените Вашата служебно присвоена парола.

- Погрижете се новата парола да бъде достатъчно сигурна.

- Не забравяйте новата парола, но ако това все пак се случи, се свържете със служител от „Картов Отдел” на ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД, който има възможност да върне паролата за първоначален достъп.b
5. След като промените паролата за достъп, системата Ви препраща на страницата за Вашите персонални настройки.

Тук трябва да попълните:

- е-mail на който да Ви уведомяваме за издаването на нови електронни фактури;

- банкова сметка, от която ще плащате издадените от ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД фактури към Вашата фирма .


Информацията за банковите сметки ще бъде използвана единствено за разпознаване на направените от Вас плащания.

С попълване на страницата с персонални настройки приключва Вашата регистрация в системата. По-късно винаги можете да се върнете към тази страница и да извършите необходимата промяна – смяна на парола, e-mail за уведомяване или банкова сметка.b
6. Информация за издадените към Вашата фирма електронни фактури ще намерите при отваряне на страница Фактури. Тази страница ще се зарежда автоматично при следващите Ви влизания в системата.

7. За да получите достъп до определена фактура маркирайте реда на който тя се намира и натиснете бутон ”Изтегли”.


За въпроси по работата на системата можете да звъните на телефонни номера: (02)9174326, (02)9174407..

Екипът на ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД Ви желае успешна работа!

Начало